Over mij

Ik ben Emmy, de M uit de naam Typisch-M. Ik ben een grafisch ontwerper met ruim 25 jaar ervaring.
Sinds 2004 doe ik dat zelfstandig, eerst in mijn vroegere woonplaats in Noordholland, nu in het pittoreske Ossendrecht in Zuidwest Brabant. Het is ook in Ossendrecht dat mijn bedrijf is gaan groeien. Sinds kort heb ik naast mijn grafisch bureau ook een webshop in ecologisch verantwoorde artikelen (The Shop).

Ik denk soms buiten de duidelijke lijnen om, maar dat geeft juist dat beetje extra in mijn ontwerpen.
Bij mij staan een persoonlijke en klantgerichte benadering centraal.

Het begin…

Om een sterk merk te starten heb je een zorgvuldig uitgedachte branding nodig. Het meest herkenbare onderdeel hiervan is het logo. Een goed logo voldoet aan vijf eigenschappen:

  • simpel
  • memorabel
  • tijdloos
  • passend
  • veelzijdig