Welkom bij Typisch-M.

Typisch-M is een reclame- en ontwerpbureau dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites.

Typisch-M werkt voor ZZP-ers en particulieren, maar ook voor reeds gevestigde bedrijven in binnen- en buitenland. Naast bovenstaande hoofdactiviteiten, ontwerpen wij in principe alles – van flyers tot spandoeken en van websites tot klantenkaarten. U heeft een idee? Wij zetten het om in een concreet ontwerp en zoeken daarbij de beste drukker!

Bekijk ons werk!
typisch-m

Schrijft u zich hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.
Loading...

LOGO-ONTWERP

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen.  Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.
Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren een logo hebt dat past bij uw bedrijf.
Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.
Om de prijs hoef je het echt niet te laten, het logo ontwerp kost slechts € 95,00 exclusief btw.
textdivider

HUISSTIJL-ONTWERP

Ook het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of uw reeds bestaande logo. Wij houden daarbij rekening met uw wensen, uw huidige huisstijl en uw doelgroep!
Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de envelop.
Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, notitie-blok, certificaten, afsprakenkaartjes e.d., kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn.
Bovenstaand pakket bieden wij aan voor € 175,00 excl. btw.
textdivider

RESPONSIVE WEBDESIGN

Een website is geen overbodige luxe en een doeltreffende manier om je toekomstige klanten snel van informatie omtrent je diensten en producten op de hoogte te stellen.
Wij hebben voor meerdere opdrachtgevers websites gemaakt. Deze websites worden volledig op maat ontworpen.
Voor een webpakket van 5 pagina’s met uniek ontwerp en contactformulier betaalt u éénmalig een bedrag van € 450,- exclusief btw. U zorgt dan zelf voor de webhosting, domein-naam, tekst en foto’s (uiteraard kunnen wij u wel adviseren). Ook adviseren wij u over het onderhoud (per jaar of naar wens)
textdivider

DRUKWERK… ETC.

Wij bieden kwaliteit, overal en altijd! Wilt u menukaarten laten  maken, of posters voor uw evenement? Een flyer of een folder? Brochures?
Visitekaartjes? Afspraakkaartjes? Spaarkaarten?
Voor drukwerk zoeken wij voor u naar de juiste en meest betaalbare oplossing!
Ook vlaggen, spandoeken, roll-up-banners, stickers en naambordjes hebben wij in ons assortiment.
Ook diverse kleding kan door ons bedrukt worden.
Wij vragen eerlijke prijzen voor een professionele kwaliteit!
KWALITEIT! OVERAL EN ALTIJD
textdivider