Emmy de Wilde
Emmy de WildeCEO | Designer
Bekijk ons werk!
typisch-m

Typisch-M is een reclame- en ontwerpbureau dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Eigenaar en ontwerper is Emmy de Wilde-Deutekom.

Typisch-M biedt een compleet pakket voor een betaalbare prijs. Zeer geschikt voor ZZP-ers en kleine bedrijven.  Ik streef ernaar om voor een zo goed mogelijke prijs de beste kwaliteit voor de klanten te leveren.

Ik ben voorstander van eerlijk zaken doen en vind dan ook dat je alleen hoeft te betalen voor hetgeen wij aan je leveren. Je betaalt dus niet voor de ontwerprondes en afgekeurde ontwerpen, en dat houdt me scherp om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp.

Naast bovenstaande hoofdactiviteiten ontwerp ik in principe alles – van flyers tot spandoeken, van websites tot klantenkaarten. U heeft een idee? Ik zet het om in een concreet ontwerp en zoek daarbij de beste drukker! Drukken doe ik niet zelf. Maar ik kan wel de bemiddeling voor u doen. Voor drukwerk maak ik vaak gebruik van een betaalbare lokale drukker of – voor grote   oplagen – bij betaalbare internetdrukkers.

Wat doen we vooral…

LOGO-ONTWERP

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen.  Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.
Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren een logo hebt dat past bij uw bedrijf.
Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.
Om de prijs hoef je het echt niet te laten, het logo ontwerp kost slechts € 95,00 exclusief btw.
textdivider

HUISSTIJL-ONTWERP

Ook het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of uw reeds bestaande logo. Wij houden daarbij rekening met uw wensen, uw huidige huisstijl en uw doelgroep!
Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de envelop.
Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, notitie-blok, certificaten, afsprakenkaartjes e.d., kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn.
Bovenstaand pakket bieden wij aan voor € 175,00 excl. btw.
textdivider

WEBDESIGN

Een website is geen overbodige luxe en een doeltreffende manier om je toekomstige klanten snel van informatie omtrent je diensten en producten op de hoogte te stellen.
Wij hebben voor meerdere opdrachtgevers websites gemaakt. Deze websites worden volledig op maat ontworpen en zijn natuurlijk responsive (geschikt voor computer, mobiel en tablet).
Voor een webpakket van 5 pagina’s met uniek ontwerp en contactformulier betaalt u eenmalig een bedrag van € 499,- exclusief btw. U zorgt dan zelf voor de webhosting, domein-naam, tekst en foto’s (uiteraard kunnen wij u wel adviseren). Ook adviseren wij u over het onderhoud (per jaar of naar wens)
textdivider

DRUKWERK… ETC.

Wij bieden kwaliteit, overal en altijd! Wilt u menukaarten laten  maken, of posters voor uw evenement? Een flyer of een folder? Brochures?
Visitekaartjes? Afspraakkaartjes? Spaarkaarten?
Voor drukwerk zoeken wij voor u naar de juiste en meest betaalbare oplossing!
Ook vlaggen, spandoeken, roll-up-banners, stickers en naambordjes hebben wij in ons assortiment.
Ook diverse kleding kan door ons bedrukt worden.
Wij vragen eerlijke prijzen voor een professionele kwaliteit!
KWALITEIT! OVERAL EN ALTIJD
textdivider

Meer over mijn boek “Pekosha”

pekosha
Download E-Book!
textdivider
Typisch-M…. de naam is ontstaan in Amerika en komt voort uit mijn naam en mijn fascinatie voor Amerika, het Wilde Westen, Cowboys en Indianen…
Dit ziet u dan ook terug in mijn huisstijl, het logo met de tipis… Typisch-M dus…
In 1997 leidde dat tot uitgave van mijn historische roman Pekosha. Inmiddels alleen nog verkrijgbaar als e-book!

De dromer Pekosha, geboren bij het Drie Cirkelvolk in Nebraska, is ‘zo blank als het porselein op het dressoir van mijn grootje’.

Het zijn de woorden van de avonturier Zach Douglas die de dertienjarige Bleekoog meeneemt naar het mijnwerkersgat Cochinada, in de veronderstelling verkerend dat Lucas O’Conor, Pekosha’s vermeende vader, daar te vinden is. Maar deze is nergens te bekennen, en de lafhartige Douglas laat Pekosha als slaaf achter.

De jongen weet echter te ontsnappen en sluit zich aan bij het Rode Okervolk. Van de honderdjarige sjamaan Gunesnatin, van wie wordt gezegd dat zij een droomsjamaan is, verneemt hoofdman Brazos Coloradas dat Pekosha’s komst naar het Rode Okervolk is voorbestemd. Maar waartoe zal dat leiden?

Het drama, het conflict in Pekosha, is gelegen in de onvermijdelijkheid van deze confrontatie. Het dramatisch verloop ervan, zoals beleefd via de ogen van Pekosha, vormt het hart van deze roman.

Achter het pseudoniem Emmy Leigh Hart gaat een Nederlandse schrijfster schuil die als au pair in Arizona jarenlang research pleegde en daarbij proefondervindelijk ervaring opdeed met de leefwereld van de Noord-Amerikaanse indiaan. De speels-fantastische kant van haar verteltalent weet zij op respect afdwingende wijze te combineren met de historische werkelijkheid.