Emmy de Wilde
Emmy de WildeCEO | Designer

Typisch-M is de bedrijfsnaam van Emmy de Wilde-Deutekom, woonachtig in Ossendrecht (NB).

Typisch-M is één van de goedkoopste aanbieders van logo, huisstijl en website ontwerp. Het complete pakket voor een betaalbare prijs. Zeer geschikt voor ZZP-ers en kleine bedrijven. Ik streef ernaar om voor een zo goed mogelijke prijs de beste kwaliteit voor de klanten te leveren.

Ik ben voorstander van eerlijk zaken doen en vind dan ook dat je alleen hoeft te betalen voor hetgeen wij aan je leveren. Je betaalt dus niet voor de ontwerprondes en afgekeurde ontwerpen, en dat houdt me scherp om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een ontwerp.

Drukken doen we niet zelf. Maar we kunnen wel de bemiddeling voor u doen. Voor drukwerk maken we vaak gebruik van een betaalbare lokale drukker of – voor grote   oplagen – bij betaalbare internetdrukkers.

We zoeken voor u de juiste en meest betaalbare oplossing.

Meer over mijn boek “Pekosha”

pekosha
Download E-Book!
textdivider
Typisch-M…. de naam is ontstaan in Amerika en komt voort uit mijn naam en mijn fascinatie voor Amerika, het Wilde Westen, Cowboys en Indianen…
Dit ziet u dan ook terug in mijn huisstijl, het logo met de tipis… Typisch-M dus…
In 1997 leidde dat tot uitgave van mijn historische roman Pekosha. Inmiddels alleen nog verkrijgbaar als e-book!

De dromer Pekosha, geboren bij het Drie Cirkelvolk in Nebraska, is ‘zo blank als het porselein op het dressoir van mijn grootje’.

Het zijn de woorden van de avonturier Zach Douglas die de dertienjarige Bleekoog meeneemt naar het mijnwerkersgat Cochinada, in de veronderstelling verkerend dat Lucas O’Conor, Pekosha’s vermeende vader, daar te vinden is. Maar deze is nergens te bekennen, en de lafhartige Douglas laat Pekosha als slaaf achter.

De jongen weet echter te ontsnappen en sluit zich aan bij het Rode Okervolk. Van de honderdjarige sjamaan Gunesnatin, van wie wordt gezegd dat zij een droomsjamaan is, verneemt hoofdman Brazos Coloradas dat Pekosha’s komst naar het Rode Okervolk is voorbestemd. Maar waartoe zal dat leiden?

Het drama, het conflict in Pekosha, is gelegen in de onvermijdelijkheid van deze confrontatie. Het dramatisch verloop ervan, zoals beleefd via de ogen van Pekosha, vormt het hart van deze roman.

Achter het pseudoniem Emmy Leigh Hart gaat een Nederlandse schrijfster schuil die als au pair in Arizona jarenlang research pleegde en daarbij proefondervindelijk ervaring opdeed met de leefwereld van de Noord-Amerikaanse indiaan. De speels-fantastische kant van haar verteltalent weet zij op respect afdwingende wijze te combineren met de historische werkelijkheid.