Websites bouwt Typisch-M met het Avada Thema van WordPress, een thema dat vele mogelijkheden heeft om uw website er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Avada is al 5 jaar lang het best verkopende thema voor WordPress. Het heeft krachtige opties en tools, onbegrensde ontwerpen en natuurlijk een responsive framework. Met Avada is the sky the limit!

Avada geeft je de mogelijkheid om virtueel elke ontwerpstijl te maken. Je kunt met prachtige templates aan de slag gaan, maar je kunt ook je eigen ontwerp precies zo maken als jij het wilt! Een uniek ontwerp door middel van het meest geavanceerde thema op de markt.

Daarnaast biedt Typisch-M jaarlijks onderhoud, waaronder beveiliging en SEO vallen. SEO is het optimaliseren van websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken. SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie, en is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoordenvanuit zoekmachines te verhogen.

Enkele voorbeelden van de reeds in Avada gemaakte websites:

typisch-m.nl

soundservices.nl

extremebluefin.com

brendahermesbodyandsugaring.nl

jeroenmolfotografie.nl (in aanbouw)

this-is-country-music.nl

keesturk.nl