Een logo, hét gezicht van je bedrijf!

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen.
Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het moet bij jou passen én het moet de doelgroep (je klanten) aanspreken.

Ik vraag daarvoor eigenlijk een antwoord op een aantal vragen:

  • De kleur die je voor ogen hebt (naar welke kleur worden je ogen bijvoorbeeld getrokken als je in een kledingwinkel of woonwinkel bent)
  • Strak en modern of juist niet
  • Noem een aantal kernwoorden die zowel voor jou als voor je bedrijf gelden

Met deze antwoorden ga ik aan de slag. Soms krijg ik direct al ‘een beeld’ van wat je voor ogen zou kunnen hebben, maar het kan ook wat lastiger zijn. Het belangrijkste is dat ik niet meer dan 3 voorbeeldjes voor je maak, want keuzestress maakt het weer een stuk lastiger voor jou om een uiteindelijke keuze te maken!

Heb je een keuze gemaakt uit de voorbeelden? Dan maak ik je logo ‘klaar’ voor de verschillende doeleinden. Wil je het logo alleen gebruiken voor je online activiteiten? Of ook voor drukwerk? Wil je belettering op je bedrijfsauto? Daar hou ik allemaal rekening mee met het aanleveren van je uiteindelijke design.

Om de prijs hoef je het echt niet te laten. Een logo-ontwerp kost bij mij slechts € 125,00 exclusief btw. Een groot verschil met de prijzen die grote reclamebureaus vragen voor hun logo’s!

Logo_CCR_klein
Logo_TIJO