Je huisstijl… het fundament

Een logo is de start van wat een sterke communicatie kan worden, maar zegt niet zoveel zonder een bijpassende huisstijl. Een huisstijl is de fundering van je communicatie. Je vind deze terug in al je uitingen naar buiten.

Ik maak je huisstijl volledig op maat, afgesteld op jouw wensen. Ik maak daarbij gebruik van het logo dat je door mij hebt laten ontwerpen of het reeds bestaande logo. Ik houd daarbij rekening met jouw wensen, je huidige huisstijl en je doelgroep, maar ook met de eisen die worden gesteld aan zakelijke communicatie.

Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de envelop.
Met andere zaken, zoals het ontwerp van een informatiemap, notitie-blok, certificaten, afsprakenkaartjes e.d. kan ik je natuurlijk ook van dienst zijn!

Een huisstijlpakket inclusief logo-ontwerp biedt ik aan voor € 200,00 excl. btw. Hierbij lever ik ook de elementen aan die je webdesigner nodig heeft voor het maken van je website. Wel zo makkelijk.

Een pakket zonder logo-ontwerp is € 75,00 excl. btw. Ik ga er dan wel vanuit dat het logo waar ik mee moet werken geschikt is voor drukwerk.

briefpapier, huisstijl, design, ontwerp
briefpapier
visitekaartjes
briefpapier_typischm