Een logo, hét gezicht van je bedrijf!

Ontwerpfase

Het ontwerpen van een logo gaat verder dan simpelweg letters en afbeeldingen samenvoegen. Een logo moet een samenhangend geheel vormen dat perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Het moet niet alleen bij u passen, maar ook uw doelgroep aanspreken.

Om tot het perfecte logo te komen, stel ik een aantal vragen om uw voorkeuren en bedrijfsidentiteit te begrijpen:

  • Welke kleuren spreken u aan? Denk aan de kleuren die u opvallen wanneer u in een kledingwinkel of woonwinkel bent.
  • Verkiest u een strak en modern ontwerp, of juist iets anders?
  • Welke kernwoorden zijn van toepassing op zowel u als uw bedrijf?

Met uw antwoorden ga ik aan de slag. Soms heb ik direct een idee, soms vergt het wat meer denkwerk. Hoe dan ook, ik presenteer maximaal drie voorbeelden om keuzestress te voorkomen.

Uitwerking

Na uw keuze werk ik het gekozen ontwerp uit voor verschillende doeleinden. Wilt u het alleen online gebruiken, of ook voor drukwerk en bijvoorbeeld belettering op uw bedrijfsauto? Ik houd rekening met al uw wensen bij het opleveren van het definitieve ontwerp.

En dat alles tegen een betaalbare prijs. Een logo-ontwerp kost slechts € 125,00 exclusief btw, een aanzienlijk verschil met de tarieven die grote reclamebureaus hanteren!

Het bouwen van een sterk merk begint met een doordachte brandingstrategie, waarbij het logo een cruciale rol speelt. Een effectief logo kenmerkt zich door vijf belangrijke eigenschappen: eenvoudig, memorabel, tijdloos, passend en veelzijdig. Zodra uw logo aan deze criteria voldoet, kunt u zich volledig richten op andere aspecten van uw bedrijfsuitingen, van visitekaartjes tot websites en buitenreclame.

Wilt u een logo dat de kern van uw merk perfect weerspiegelt? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een onderscheidende en krachtige visuele identiteit!

wat doe ik, logo ontwerp
Het ontwerpen van een logo gaat verder dan simpelweg letters en afbeeldingen samenvoegen. Een logo moet een samenhangend geheel vormen dat perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Het moet niet alleen bij u passen, maar ook uw doelgroep aanspreken. Om tot het perfecte logo te komen, stel ik een aantal vragen om uw voorkeuren en bedrijfsidentiteit te begrijpen: Welke kleuren spreken u aan? Denk aan de kleuren die u opvallen wanneer u in een kledingwinkel of woonwinkel bent. Verkiest u een strak en modern ontwerp, of juist iets anders? Welke kernwoorden zijn van toepassing op zowel u als uw bedrijf? Met uw antwoorden ga ik aan de slag. Soms heb ik direct een idee, soms vergt het wat meer denkwerk. Hoe dan ook, ik presenteer maximaal drie voorbeelden om keuzestress te voorkomen. Na uw keuze werk ik het gekozen ontwerp uit voor verschillende doeleinden. Wilt u het alleen online gebruiken, of ook voor drukwerk en bijvoorbeeld belettering op uw bedrijfsauto? Ik houd rekening met al uw wensen bij het opleveren van het definitieve ontwerp. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Een logo-ontwerp kost slechts € 125,00 exclusief btw, een aanzienlijk verschil met de tarieven die grote reclamebureaus hanteren! Het bouwen van een sterk merk begint met een doordachte brandingstrategie, waarbij het logo een cruciale rol speelt. Een effectief logo kenmerkt zich door vijf belangrijke eigenschappen: eenvoudig, memorabel, tijdloos, passend en veelzijdig. Zodra uw logo aan deze criteria voldoet, kunt u zich volledig richten op andere aspecten van uw bedrijfsuitingen, van visitekaartjes tot websites en buitenreclame. Wilt u een logo dat de kern van uw merk perfect weerspiegelt? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een onderscheidende en krachtige visuele identiteit!
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
Logo_CCR_klein
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp
wat doe ik. logo-ontwerp