Een website, een musthave… of extraatje?

Websites is niet het laatste waar je aan denkt, maar als je er niets van weet is het wel dé hoofdbreker als je een beginnend ondernemer bent. Het is nu eenmaal een feit dat steeds meer mensen zich online oriënteren op het aankopen van producten of het inhuren van diensten. Die mensen wil je niet mislopen! Zorg daarom voor een goed opgebouwde website. Het is je online visite-kaartje!

De vormgeving van je website is vaak het eerste wat een potentiële klant ziet van jouw bedrijf. Zorg er daarom voor dat deze klopt met de uitstraling van je logo en de identiteit van je bedrijf. Visuele aantrekkelijkheid is belangrijk!

Een website zelf maken is, als je het goed wilt aanpakken, erg moeilijk en daarom is het aan te raden om het te laten doen. Je hebt er niets aan als je website wordt gemaakt door iemand die jouw visie niet snapt. Dat komt aan de orde in ons kennismakingsgesprek!

Daarnaast moet je zorgen voor duidelijke content en afbeeldingen. Leg in heldere taal uit wie je bent en wat je doet. Let bij de afbeeldingen wel op dat je niet zomaar iedere afbeelding van internet kunt plukken! Zorg voor rechtenvrije foto’s of laat mij de foto’s uitkiezen op een stockphoto site (€ 1,50 excl. btw per foto). Je hebt er niets aan als je door het gebruik van foto’s van een ander ineens een grote boete aan je broek hebt hangen.

Om de prijs hoef je het echt niet te laten. Een website-ontwerp kost bij mij slechts € 750,00 exclusief btw (inclusief licensie Avada). Een groot verschil met de prijzen die grote reclamebureaus vragen voor hun websites!

Onderhoud
Naast de aanvangskosten raad ik je ook aan om in ieder geval het onderhoudspakket light af te nemen. Bij dit onderhoudspakket update ik de noodzakelijke elementen van de website (zoals plugins en wordpress-versies) 1x in het kwartaal. Wijzigingen aan de website zijn hierbij niet inbegrepen.

Je kunt ook onderhoudspakket normaal overwegen. Bij dit onderhoudspakket zijn naast het maandelijks updaten van de plugins en wordpress versies ook de noodzakelijke tekstuele wijzigingen en noodzakelijke foto’s (bijvoorbeeld van acties e.d.) inbegrepen.

Bij onderhoudspakket strong heb je naast de features van het light en het normaal pakket de volgende voordelen: de plugins en versies worden maandelijks geupdated. Ik ga na of er beveiligingsrisico’s zijn. Ook wijzigingen in de structuur van de website zijn inbegrepen (toevoegen van pagina’s, menu’s wijzigen), met uitzondering van een complete makeover.

Pakket Prijs
Onderhoudspakket light € 17,50 excl. btw per maand
Onderhoudspakket normaal € 125,00 excl. btw per jaar
Onderhoudspakket strong € 175,00 excl. btw per jaar

Als u geen pakket afneemt worden wijzigingen via het uurstarief in rekening gebracht.